Activiteiten
Spanning voor A Walk Down town loopt op
Er wordt in het Voorburgse met spanning uitgekeken naar het komend weekeinde. Dan wordt de eerste editie van het nieuwe  festival A Walk Down town  gehouden. Dat betekent drie dagen volop genieten van activiteiten op gebied van muziek, theater, dans, lifestyle en food. Vrijdagavond opent het feest met het Stads Walking Dinner en het daaropvolgende feest A Flashback to A Walk in the Park met onder andere Ruth Jacott.
Zaterdagmiddag verplaatst het feest zich naar de winkelstraten van het Huygenskwartier waar een Lifestyle market komt en diverse podia met leuke Mediterraanse acts. Tussen 17.-00 en 20.00 uur zijn er op deze podia leuke muziekjes rondom de horeca. Zaterdagavond is er op het Stationsplein een groot feest met als thema Walk Down the 90’s met onder andere Re-Play, Jody Bernal en 2 Brothers on the 4th Floor.
Zondag 21 augustus start om 11.00 uur de Stads Meezingbrunch op het Stationsplein waar iedereen gratis kan komen brunchen. Op zondagmiddag zijn er diverse Kids en Family activiteiten door het hele gebied. Het uitgebreide programma is te vinden op www.awalkdowntown.nl Hier koop je ook je kaarten voor de betaalde onderdelen op het Stationsplein op vrijdag- en zaterdag.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter