Nieuws
Magazine voor 20.000 euro

De gemeente verspreidt jaarlijks het magazine LV Verrast voor 20.000 euro. Het gaat om een jaarlijkse uitgave van 10.000 stuks. Het wordt verspreid in de Mall maar ook via winkels, restaurants, theaters, de bibliotheek, hotels, campings en bij natuur- en recreatiegebied Vlietland. Dat heeft een woordvoerster van B&W desgevraagd laten weten. Er is volgens de zegsvrouwe geen contract tussen de gemeente en de uitgever van het blad. De gemeente heeft ook bekend gemaakt dat ondernemers wier foto’s verschijnen in een promotiefilmpje de welke vertoond wordt voorafgaand aan elke film die start in de bioskoop van de Mall, daarvoor niet betalen. Het gaat dan onder meer om Vlietland b.v., Aquapark, Central Park hotel-restaurant en brasserie De Koepel Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter