Activiteiten
Classic Express in Voorburg

Schoolkinderen uit het basisonderwijs kunnen op 5 en 6 september in Voorburg gedurende 45 minuten genieten van een klassiek concert inclusief licht en videobeelden. Op het evenemententerrein aan de Prins Bernhardlaan/Noteboompark staat dat de Classic Express: een trailer van 14 meter lang, 7 meter breed en 4 meter hoog met een gewicht van 24 ton. Het gevaarte zal er staan tussen 5 september 09.00 uur en 6 september 16.00 uur. Het is een project van de Stichting Prinses Christina Concours uit Den Haag. Door de rijdende concertzaal die naar de scholen toekomt kunnen kinderen de magie van klassieke muziek ontdekken. Per concert kunnen 35 leerlingen en enkele begeleiders zittend in de trailer naar de muziek luisteren via een elektro/akoestisch systeem. Er zijn drie concerten per dag gepland.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter