Nieuws
Nachtelijk snoeien; weg dicht en geen parkeren

Tussen maandag 5 en zaterdag 10 september worden de bomen langs de tramrails in de Mgr. Van Steelaan in Voorburg, gesnoeid. Dat gebeurt ‘s avonds laat en ‘s nachts tussen 23.00 en 05.00 uur. Het gaat om het stuk tussen de kruising met Potgieterlaan en met de Hofzichtlaan. Door de werken rijden er geen trams (de stroom moet van de bovenleiding) en wordt de Mgr. Van Steelaan afgesloten. Er parkeren is ook niet mogelijk. Geparkeerde wagens kunnen alleen met begeleiding van een verkeersregelaar de straat uit rijden. De werkzaamheden bezorgen omwonenden ook geluidoverlast.

Dit blijkt uit een brief die de omwonenden van de betrokken aannemer hebben ontvangen. De planning van de werken is als volgt:

= Nacht 1, van maandag 5 op dinsdag 6 september: Afsluiting van de Monseigneur van Steelaan tussen de Potgieterlaan en de Spinozalaan richting de N14,

= Nacht 2, van dinsdag 6 op woensdag 7 september: Afsluiting van de Monseigneur van Steelaan tussen de Spinozalaan en de Potgieterlaan richting de A12,

= Nacht 3, van woensdag 7 op donderdag 8 september: Afsluiting van Monseigneurlaan tussen de Reuvenslaan en de Pr. Irenelaan, in beide rijrichtingen. En een afsluiting van de Monseigneur van Steelaan tussen de Reuvenslaan en Sint Martinuslaan richting de N14,

= Nacht 4, van donderdag 8 september op vrijdag 9 september: Afsluiting van de Monseigneur van Steelaan tussen de Rozentuin en de Elzendreef richting de N14. En een afsluiting van de Monseigneur van Steelaan tussen de Rodelaan en de Elzendreef richting de A12,

= Nacht 5, van vrijdag 9 op zaterdag 10 september: Afzetting op de Monseigneur van Steelaan tussen de Hofzichtlaan en de Rodelaan in beide rijrichtingen.

Er worden omleidingen ingericht en er zijn verkeersregelaars. Het snoeien gebeurt vanaf een autohoogwerker met elektrisch gereedschap.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter