Nieuws
U zegt het maar: Wie gunt u een verwenmiddag?
Wie gunt u een verwenmiddag? Laat het  weten in de comments op onze facebookpagina. Dat moet vóór vandaag (donderdag 18 augustus ) 17.00 uur. Tag graag deze persoon, zodat we hem/haar kunnen vinden en in kunnen lichten vóór zaterdag. We geven namelijk aanstaande zaterdag 20 augustus op het Lifestyle podium in de Herenstraat bij de Oude Kerk twee verwenmiddagen weg. De betreffende man of vrouw gaan we zaterdagmiddag verwennen met allerlei lifestyle artikelen op het gebied van kleding en verzorging. Dit wordt geheel verzorgd door ondernemers uit het Huygenskwartier. Uiteraard maken we beelden van deze leuke middag met de gelukkige erop (houd hier rekening mee bij de nominatie). Wie gunt u deze verwenmiddag? Laat het snel weten! #verwenmoment #huygenskwartier #Awalkdowntown #voorburg #nomineren #lifestyle #gunnen 
(Ondernemers Huygens Kwartier)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter