Activiteiten
Veel Voorburgse musici tijdens A Walk Downtown

Een bericht van Dave Fisser: ‘Het gezellige Huygenskwartier staat tijdens A Walk Downtown (vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus) bol van de swingende muziek, met bekende artiesten én veel lokale helden en heldinnen, die soms ook internationaal zijn doorgebroken. Neem bijvoorbeeld The Scarlets, met ras-Voorburger Bert Winter. Of The Captain Midnight XL Band, die het feest direct vrijdagavond al goed laat beginnen. De band heeft drie Voorburgers! En we sluiten A Walk Downtown zondag af met de Voorburg All Stars, met verschillende Voorburgse muzikanten en DJ Billy The Kit (ook uit Voorburg). Prachtig, zoveel muzikaal talent in onze eigen gemeente! Daar moet u bij zijn!’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter