Nieuws
Werken rond Vogelplas Starrevaart

Naar aanleiding van het bericht van Vlietnieuws Vogelplas Starrevaart gaat op de schop https://vlietnieuws.nl/2022/07/21/vogelplas-starrevaart-gaat-op-de-schop heeft de opdrachtgever voor deze werken, Staatsbosbeheer, zich gemeld. Men wil ‘binnenkort’ met de communicatie over het project starten richting omwonenden en de media. Het project heeft de naam ‘Natuurimpuls Starrevaart’ gekregen. Middels de te leveren informatie wil Staatsbosbeheer de details van het project duidelijk maken en ook aangeven welke gevolgen er zijn voor bezoekers en omwonenden. ‘Zeker is dat de natuur van de Vogelplas Starrevaart er de komende jaren flink van gaat profiteren’, zo laat Staatsbosbeheer weten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter