Activiteiten
Midvliet live bij Cultureel Zomerfestival

Zaterdag 27 augustus vindt de 21e editie plaats van het Cultureel Zomerfestival op de Julianabaan in Voorburg. Dit festival is traditioneel de start van het culturele jaar in Leidschendam-Voorburg. Na twee jaar corona-ellende is het festival eindelijk weer een feit.

Midvliet is van 10:00 tot 16:00 uur live aanwezig bij het festival. De radio-uitzendingen zullen live worden uitgezonden vanuit een partytent naast ‘De Nootzaak van Genieten’ op het Koningin Julianaplein.

Op het festival zullen 50 à 60 organisaties en verenigingen op sportief en cultureel terrein uit Leidschendam-Voorburg zich manifesteren in een stand en/of met een presentatie. Daarnaast zijn er diverse podia met optredens van kleinere en grotere bands uit de regio.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter