Nieuws
A Walk Downtown vooral muziekfeest

Het nieuwe festival A Walk Downtown in Voorburg lijkt vooral een muzikaal spektakel te zijn. Het (tegen betaling toegankelijke) openingsfeest op de vrijdagavond was helemaal uitverkocht. Ook zaterdagavond moest er op het festivalterrein op het Stationsplein worden betaald. De gratis activiteiten zijn bij de kleinere podia her en der in het Huygens Kwartier.

Zaterdagmiddag was het bepaald nog geen topdrukte in de Herenstraat. De ondernemers probeerden de nodige sfeer te maken door een kraampje voor de winkel te plaatsen. Maar door de enorme leegstand in het gebied was er zeker geen sprake van een echte markt of braderie. Alleen de horeca deed zichtbaar goede zaken. Vandaag beleeft het festival de derde en laatste dag.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter