Nieuws
Gansie pakt zingen weer op

‘Mijn Amigo’ het het nummer dat Denyse Lommers vandaag even na half één in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM komt laten horen. Nu ze zich volledig heeft gestort op Nederlandstalige muziek, lijkt ze niet te stoppen. Na haar eerste release dit jaar ‘De Cirkel’, pakt ze nu direct door met een zomers liedje waar iedereen zich in kan herkennen. ‘Mijn Amigo’, een ode aan oude vrienden. Nederlandstalig met een vleugje reggae.

Rond 13:15 uur komt Gansie zijn nieuwe single ‘Zomertijd’ laten horen. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘C’è La Luna Mezz’o Mare’.Gansie begon zelf met de tekst te rommelen en dacht dit wel even snel te doen. Uiteindelijk heeft hij daar de tijd voor genomen en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Eigenlijk draait het hele leven van Gansie al om muziek. ,,Draaien, luisteren en muziek maken is mijn passie. Ik heb vele jaren disco gedraaid op feesten groot en klein. Daarnaast heb ik in diverse bands gespeeld en de laatste jaren ook nog in een dweilorkest. Sinds 2018 heb ik het zingen weer een beetje opgepakt en het einde is nog niet in zicht”, aldus Gansie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter