Activiteiten
Mooi deelnemersveld kortebaandraverij Stompwijk

Eliot Charisma van de Stompwijkse pikeur Wim van der Mespel geldt als de grote favoriet bij de kortebaan draverij (300 meter) in Stompwijk waar zestien paarden aan deelnemen. De start is vanmiddag om 13.30 uur.

Eliot Charisma won ook in 2019 toen de draverij in het kader van de Stompwijkse paardendagen plaats vond. Die werden ook vorige maand gehouden doch de draverij werd wegens de hitte afgelast. In 2020 en 2021 waren er wegens coronamaatregelen geen paardendagen en dus ook geen draverij. Eliot Charisma won eerder dit seizoen al de draverij in Hoofddorp.

Aan de start in Stompwijk komen ook Coktail Bar met pikeur Rick Wester (winnaar in Assendelft en Wognum, tweede in Beverwijk); Ronny Brandt met pikeur Demi Veenstra (winnaar in Sassenheim, tweede in Wognum); Hequejuela met pikeur Ruud Pools (winnaar in IJmuiden); Flavius Boko met pikeur John Dekker (winnaar in Middenbeemster); Kelsa Europoort met pikeur Manon Pools (tweede in Middenbeemster en Santpoort); Hasta la Vista met pikeur Caroline Aalders (derde in Hoofddorp) en Piet de Wit met pikeur Aad Pools (derde in Nootdorp).

De overige paarden: Karin (Ruud Pools), Lisa Alki (Thomas Bos), Happy New Day (Rick Wester), Ivor VN (Rob van Toor), Chief One (Mats Wester), Faday Scott (Thomas Bos), Calistokingsdeep (Wim van der Mespel), Cezar H (John Dekker).

De grasbaan waarop de draverij wordt gehouden is bereikbaar via het terrein van Stompwijk’92, Klaverblad Stompwijk. Daar kan ook geparkeerd worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter