Nieuws
Voorlopig geen besluit herinrichting Vreugd en Rust

Er is nog altijd geen beslissing genomen over de wijze waarop Park Vreugd en Rust in Voorburg wordt opgeknapt. Allereerst moet de politiek een besluit nemen over het verleggen van de paden en het kappen van een zestal bomen. Naar dezer dagen is gebleken, wordt dat besluit met drie maanden uitgesteld.

Een reden wordt niet gegeven. Het kan zijn dat de ambtelijke capaciteit na de vakanties nog niet op orde is. Meer waarschijnlijk is dat men aandacht wil besteden aan de golf van protesten, die tegen de plannen is gerezen. De herinrichting van Vreugd en Rust is nooit de inspraak ingegaan. Gekozen is voor de uitvoering van een plan van de Stichting Mooi Voorburg, waarbij men de focus van recreatief naar meer museaal gebruik verlegt.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter