Nieuws
Drie maal weekendafsluitingen A12 Prins Clausplein

Vanaf eind augustus  voert Rijkswaterstaat drie weekenden op rij groot onderhoud uit aan het Prins Clausplein. In deze weekenden zal het verkeer op de snelweg A12 vanuit Den Haag niet naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam kunnen rijden. Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De wegen op het Prins Clausplein naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam zijn drie achtereenvolgende weekenden afgesloten. Het gaat om de weekenden van 26 tot 29 augustus, 2 tot 5 september en 9 tot 12 september 2022.

In alle gevallen duurt de afsluiting van vrijdag 21.00 tot maandag 05.00 uur. Dit is ook het geval in het reserveweekend (16 – 19 september 2022), dat wordt benut in het geval van ongunstige weeromstandigheden.

  • Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Amsterdam wordt omgeleid via de autoweg N14 richting Leidschendam,
  • Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Rotterdam wordt omgeleid via de Rotterdamsebaan (S107) richting Knooppunt Ypenburg.

(foto Rijkswaterstaat)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter