Activiteiten
Plek voor Priknick

GroenLinks heeft de locatie bekend gemaakt voor de zogenoemde priknick die aanstaande zondag plaatsvindt: verzamelen om 11 uur aan de Dobbelaan in Leidschendam, ter hoogte van het parkeerterrein. Het gaat om een combinatie van zwerfafval opruimen en samen picknicken. ‘Wij zorgen voor de prikspullen en GroenLinksjasjes/t-shirts. Als alles schoon is gaan we gezellig samen picknicken, dus neem wat lekkers te drinken en/of eten mee en eventueel iets om op te zitten. Het is leuk als er veel is om te delen Iedereen is van harte welkom, je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. Het is fijn als je je aanmeldt (stuur een mail naar groenlinksleidschendamvoorburg@gmail.com) dan kunnen we je bereiken als we onverhoopt wegens slecht weer zouden moeten afzeggen’, meldt de partij.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter