Activiteiten
Bridgeseizoen gaat weer beginnen

Vanaf maandag 29 augustus starten de bridgelessen weer bij Bridgehome aan de Dobbelaan 1 in Leidschendam. Deze locatie is de thuisbasis van Bridgeschool Haaglanden en Bridgeclub Leidschenhage, de grootste bridgeclub van Nederland. Bridgeschool Haaglanden biedt lessen aan op verschillende niveaus, voor beginners en spelers met enige bridge ervaring. Er worden lessen aangeboden op meerdere tijden, zowel in de middag als de avond en het spelletje is heel leuk voor de 55-plussers, maar zeker ook voor jongere deelnemers. Een les duurt circa 2,5 uur.

‘Bridgen is een sociale activiteit die je vooral mentaal fit houdt, het biedt gezelligheid en houdt je scherp. Na een paar lessen kun je al aardig spelen. Als je een hoger niveau wilt bereiken, moet je er, net als bij andere sporten, wel wat voor doen. Dat is de uitdaging. Het is wetenschappelijk bewezen dat bridgen gunstige effecten heeft op het geheugen en bijdraagt aan succesvol verouderen. Er is een bar aanwezig bij Bridgehome met aantrekkelijke prijzen, waar je voorafgaand of na afloop samen kunt komen en er is op loopafstand gratis parkeergelegenheid. Het is mogelijk om gebruik te maken van de ooievaarspas’, melden beide bridgeclubs.

Bridgehome biedt gelegenheid om negen dagdelen in de week te bridgen. Naast de gewone speeldagen worden jaarlijks verschillende bridge-events georganiseerd rondom de feestdagen, zoals kerst en paasdrives en nog veel meer. Deze bridgedrives bieden extra gezelligheid.

Voor meer informatie over dagen, tijden en lidmaatschap ga naar de website van Bridgeclub Leidschenhage www.bclh.nl of neem contact op met Wolf Tostmann: secretaris@bclh.nl Voor Bridgeschool Haaglanden ga naar: www.sites.google.com/view/bridgeschoolhaaglanden of neem contact op met Harry van Daelen, bridgeschoolhaaglanden@gmail.com, 06 Р3034 4634.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter