Nieuws
IKC Heeswijk goed voor 942 mensen

Het integraal kindcentrum (IKC) Heeswijk, dat nu gebouwd wordt aan de Heeswijkstraat in Voorburg-West, is straks goed voor 942 mensen. Dat blijkt uit de omgevingsvergunning inzake brandveiligheid. Het IKC bestaat uit kinderopvang en basisonderwijs. De kinderopvang is goed voor 156 kinderen en toezichthouders, de basisschool voor 454 kinderen en leerkrachten. In het IKC komt ook een gymzaal. Daar mogen 65 kinderen tegelijk in verblijven. Het restant bestaat uit andere volwassenen. Het IKC moet in 2023 in gebruik genomen worden. Voor de deur in de Heeswijkstraat komen zeven extra parkeerplaatsen. Rondom het IKC komt een heg van 1,2 meter hoogte. Het pand zelf wordt 11,7 meter hoog en kent drie etages.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter