Nieuws
Kijkje bij huisvesting Oekraïners
Er wordt hard gewerkt om het pand aan de Vlietweg 16-17 op bedrijventerrein Overgoo klaar te maken voor de opvang van ontheemden uit Oekraïne. De gemeente hoopt in september de eerste bewoners te kunnen verwelkomen. Er komen ongeveer 200 Oekraïense ontheemden, waaronder de 136 die nu op kosten van de gemeente in een Westlands hotel verblijven.

Op woensdag 31 augustus tussen 17:00 en 19:00 uur is dit voormalige kantoor geopend voor omwonenden en andere belangstellenden. Zo kan men zien hoe het pand is ingericht en hoe de woonruimten zijn geworden. Voorafgaand is er van 16:00 tot 17:00 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een wijkwandeling met de gemeente en de wijkagent. De wijkwandeling start voor de deur bij Vlietweg 16-17. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter