Nieuws
Kinderen genieten van activiteiten

Ruim 550 kinderen hebben deze zomervakantie deelgenomen aan de Zomervakantieactiviteiten die georganiseerd werden voor Sport en Welzijn in samenwerking met Goed Bezig!

Tussen 11 juli en 19 augustus kon de jeugd tussen twee en veertien jaar meedoen aan achttien verschillende sportieve en culturele activiteiten zoals de Meijendel Expeditie, Graffiti, Biketrial, Levend Stratego, Cultuur In, Voetjebal, NK Stoepranden, Vliet Clean Sup en Tuinieren. De events vonden plaats in en rondom de Gemeente Leidschendam-Voorburg en Stompwijk op locaties als Maerten van de Velde school, Playground Prinsenhof, Playground Corbulopark, Meijendel, Skatepark Noordsingel, Scouting Hubertus Brandaan, Theater Ludens, Stompwijk’92, SEV en Forum Sport.

De organisatie kijkt vol trots en met plezier terug op een geslaagde zomervakantie, waarbij het weer enorm mee zat om zomerse buitenactiviteiten te doen. De deelnemende kinderen hebben een leuke, leerzame en actieve vakantie gehad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com