Activiteiten
U zegt het maar: Kennismaking Tai Chi bij Xin Yi

‘Wie heeft nog nooit Tai Chi gezien? Dat zijn maar weinig mensen. Beelden uit China laten vaak mensen buiten zien die zich hiermee bezig houden. Kenmerkend zijn de trage en vloeiende bewegingen. Doel is het opbouwen van uithoudingsvermogen, souplesse, weerstand en stressbestendigheid. Tai Chi is goed voor lichaam en geest. Iedereen kan meedoen. Het is niet belastend voor het lichaam en niet competitief. Hiermee investeert u in een goede gezondheid.

Tai Chi is een totale bewegingskunst die in de 12e eeuw in China is ontstaan. Xin Yi Tai Chi volgt de klassieke Yangstijl van 108 bewegingen.

Op dinsdag 30 augustus  is er een gratis kennismakingsbijeenkomst. Deze begint om 19.30 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Iedereen mag komen kijken en het zelf proberen. Plaats: de (beneden)gymzaal van het St. Maartenscollege in Voorburg, Aart van der Leeuwkade 14; de ingang van de zaal is om de hoek in de Louis Couperusstraat. Vanaf dinsdag 6 september 2022 start er een nieuwe cursus gestart met plaats voor beginners en voor gevorderde mensen. Voor meer formatie kijk op de website van Xin Yi Tai Chi: www.xinyitaichi.nl ‘.

(Xin Yi Tai Chi)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter