Nieuws
Weg Leidschendam-Voorschoten dicht, ook voor fietsers

De weg tussen Leidschendam en Voorschoten (N447) wordt tussen vrijdag 26 augustus ‘s avonds 20.00 uur en maandag 29 augustus ‘s ochtends 06.00 uur opnieuw geasfalteerd en wel op Voorschotens grondgebied tussen Haagwijk en het Laantje van Wissen. De weg is dan afgesloten voor alle doorgaand verkeer tussen Leidschendam en Voorschoten en in omgekeerde richting, ook voor de regionale busdiensten EBS 45 en 46, alsmede fietsers en andere tweewielers.

Mensen die bij panden moeten zijn aan de Vlietkant van de N447 kunnen die blijven bereiken via het fietspad. Degenen die naar panden moeten aan de spoorkant van de N447 hebben het moeilijker aangezien de weg ter hoogte van de Kniplaan (fietstunnel) helemaal dicht gaat, dus ook het fietspad. Dat wil zeggen dat bewoners en bezoekers van panden ten noordoosten van dit punt er alleen vanuit Voorschoten kunnen komen (inclusief de Horstlaan); ten zuidwesten van de Kniplaan alleen vanuit Leidschendam (inclusief de Laan van Duivenvoorde).

Het doorgaande autoverkeer alsmede de busdiensten moeten omrijden door Wassenaar via de N14, N44 en N448. Fietsers zijn aangewezen op het fietspad langs de spoorbaan Amsterdam-Rotterdam en/of het fietspad aan de oostkant van de Vliet. Fietsers kunnen ook geen gebruik maken van het stuk Kniplaan tussen N447 en de oostkant van de Vliet. Datzelfde geldt voor de fietsverbindingen tussen N447 en het fietspad langs het spoor Amsterdam-Rotterdam.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter