Activiteiten
Ervaar de passie van een Formule 1-garage in de Mall

Slechts een select groepje mensen zal ooit de ware passie van een Formule 1-garage ervaren, maar met IL PITSTOP, geeft Peroni Nastro Azzurro 0.0% fans uit heel Europa op een unieke manier toegang. De uitgebreide activatie dompelt fans onder in de bezienswaardigheden, geluiden én geuren van de Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™ Team garage.

Zo krijgen ze de mogelijkheid een replica van de AMR22 teamauto van dichtbij te bekijken en kunnen ze meedoen aan een spannende pit stop challenge, waarin een echte band zo snel mogelijk moet worden verwisseld.

Allemaal terwijl ze genieten van de verfrissende Italiaanse smaak van Peroni Nastro Azzurro 0.0%. De activatie is gratis open voor bezoekers van donderdag 1 september t/m zondag 4 september in de Mall Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter