Nieuws
Dromen, ideeën en wensen over winkelcentrum Julianabaan

DromenLab roept inwoners op hun dromen, ideeën en wensen over winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg te delen. Dat kan vanaf zaterdag 27 augustus. Op zaterdag 10 september staan mensen van DromenLab tussen 10.00 en 16.00 uur op het plein voor de HEMA/AH. Er is ook een online enquête.

De gemeente wil het winkelcentrum en de omgeving opknappen inclusief een nieuwe inrichting van het Julianaplein. Daarbij wordt gedacht aan een ondergrondse garage en een nieuwe bibliotheek annex theater, meer groen en extra terrassen. De wegen en fietspaden zouden ook veranderd moeten worden. In de omgeving is woningbouw voorzien.

‘Sluit uw ogen, laat uw fantasie werken en deel uw droom tijdens het DromenLab. Inwoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van De Julianabaan en een nieuw cultuurgebouw. Alle inbreng, tips en ideeën worden op prijs gesteld’.

U kunt op de volgende manieren meedoen:

= Ontvang de Droomkaart tijdens het cultureel zomerfestival op zaterdag 27 augustus, deel uw droom op de achterzijde en mail vervolgens een foto/scan van de kaart naar Julianabaan@dromenlab.nl,
= Of lever jouw ingevulde Droomkaart in bij Bibliotheek Voorburg tot 13 september,
= Kom langs bij het DromenLab op zaterdag 10 september van 10:00 tot 16:00 uur op het plein voor de HEMA/AH,
= Deel uw droom via de website https://www.deplekkenmakers.nl/project/julianabaan/
= Vul de enquête via de website https://www.survio.com/survey/d/julianabaan

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter