Nieuws
Wethouder sprak voor haar beurt

Wethouder Astrid van Eekelen heeft voor haar beurt gesproken aangaande de toekomst van A Walk Downtown, het festival dat afgelopen weekeinde in Voorburg plaatsvond. In de gemeenterubriek meldde de wethouder over het gebeuren: ‘Daarmee hebben zij (ondernemers in Voorburg, red.) een goede formule voor een nieuw festival neergezet waar ook in de komende jaren veel inwoners van kunnen genieten’.

De wethouder heeft de gemeenteraad eerder dit jaar echter laten weten dat het dit jaar om een proef ging, in plaats van de Vlietdagen in Voorburg. Zij kende er 35.000 euro subsidie aan toe.

Gevraagd naar het verschil tussen het bericht aan de gemeenteraad en haar uitspraken over de toekomst van A Walk Downtown laat een woordvoerster van de wethouder weten: ,,Astrid van Eekelen zegt hiermee dat zij het belangrijk vindt dat we een mooi evenement in onze gemeente behouden. Wij zien inderdaad 2022 als pilotjaar en zullen eind dit jaar evalueren in hoeverre deze aanpak succesvol is en draagvlak heeft bij ondernemers en bezoekers. Dan besluiten we ook over de financiën voor de komende jaren.’’

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter