Activiteiten
Geld beschikbaar voor Burendag Leidschendam-Noord

Wilt u tijdens Burendag op zaterdag 24 september voor uw straat of wijk iets leuks organiseren en woont u in Leidschendam-Noord? Vraag dan budget aan bij het programma Sterk voor Noord. Eten en drinken valt ook onder het budget.

Burendag is een dag waarop de buren samenkomen en iets leuks voor elkaar en de buurt doen. Buurten worden leuker, gezelliger, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Daarom ondersteunt het programma Sterk voor Noord de landelijke Burendag op zaterdag 24 september.

Voor uw activiteit in Leidschendam-Noord kunt u budget aanvragen van maximaal € 150,- bij het programma Sterk voor Noord. Hier valt ook eten en drinken onder. Misschien wilt u een koffieochtend met iets lekkers organiseren of een spelletjesmiddag met de buurtkinderen, burenbingo, speurtocht door de wijk of een burenbarbecue.

Wat zijn de voorwaarden?
– De activiteit vindt plaats op zaterdag 24 september,
– De activiteit wordt georganiseerd in Leidschendam-Noord (De Heuvel, Prinsenhof of Amstelwijk),
– De activiteit is bedoeld voor alle buurtbewoners,
– Het budget wordt voor 1 september aangevraagd.

Aanvragen gaat heel gemakkelijk. Stuur een e-mail met uw idee naar burendag@woej.nl Kunt u met € 150,- niet uw hele idee betalen? Dan kan Vlietwensen ook bijdragen om van uw idee een succes te maken. (foto Woej)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter