Activiteiten
Nog enkele plaatsen vrij bij Vliethuys Diner

Donderdag 6 oktober vindt Het Vliethuys Diner 2022 plaats. Na twee jaar afwezigheid wordt voor deze editie groots uitgepakt. Maar liefst zes Topkoks zullen in evenzoveel gangen hun culinaire kunsten tonen, in nauwe samenwerking met ROC Mondriaan.

Al jaren biedt het Vliethuys Diner een prima gelegenheid om het aangename met het (bijzonder) nuttige te combineren. Een uniek diner, volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten én een bijdrage leveren aan een zeer goed doel. De opbrengst van het diner namelijk wordt benut om de eigen bijdrage te betalen voor hospice bewoners die zelf niet over de middelen beschikken.

Hospice Het Vliethuys biedt een gastvrij verblijf voor mensen met een beperkte levensverwachting voor wie verzorging thuis niet meer mogelijk is.

Het Vliethuys Diner vindt plaats op een nieuwe locatie; het ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan 6 in Bezuidenhout, Den Haag. Met plaats voor 152 couverts, verdeeld over 19 tafels van 8 personen. Zowel voor individuele gasten als voor gezelschappen is er dus volop keuze. Leerlingen en hun mentors zullen van deze avond een bijzondere happening maken, onder leiding van een uniek gezelschap Topkoks.

Voor deze editie zijn er maar liefst zes Topkoks bereid gevonden. Onder aanvoering van Marko Karelse van Villa La Ruche gaan de chefs van Brasserie de Koepel, Savarin, Elea, Central Park en Bij Erik een uniek menu samenstellen. De voorbereidingen zijn in volle gang en een passend wijnarrangement ontbreekt niet.

Ruim 130 deelnemers hebben hun komst al bevestigd, dus er is nog plaats voor ongeveer 20 deelnemers. De bijdrage voor deze avond bedraag € 125,- per persoon, inclusief wijnarrangement. Wilt u een van de laatste plaatsen reserveren? Neem dan contact op met Marianne Toorens via email: vliethuysdiner@icloud.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter