Activiteiten
Tribute to ‘Ben and Sweets’

Ze zijn er vroeg bij, maar het belooft dan ook een bijzonder concert te worden: het Tribute to ‘Ben and Sweets’. Uitvoerenden zijn Boris van der Lek & Koos van der Hout + Band. Dat gebeurt 13 november in Café het Torentje aan de Franse Kerkstraat 7 in Voorburg. Tijd: 15.00 tot 18.00 uur.

Boris van der Lek en Koos van der Hout, de Dutch masters op tenorsax en trompet, brengen een tribute aan de legendarisch Ben Webster ‘The Brute’ en Harry ‘Sweets’ Edison. Ben and Sweets, de legendarische lp met Ben en Harry, is een all time favourite van deze bandleden.

Boris van de Lek en Koos van de Hout weten met souplesse deze fijne in het gehoor liggende muziek neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en een gedempte trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creëert een speciale sfeer en sound. Dit begeleid door een swingende ritme sectie bestaande uit Mark van der Feen piano, Vincent Kuiper bas en Dolf Helge drums.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter