Activiteiten
Verdieping op zolder Dorrepaal
Maandelijks wordt er op donderdag een bijeenkomst plaats bij Buitengoed Dorrepaal, Westvlietweg 115 Voorburg.  Sinds begin dit jaar hebben Brenda van der Hurk en Mirjam Krowinkel hun intrek genomen op de zolder van de villa en organiseren zij maandelijks een ‘Kameravond’. Deze avonden zijn allemaal gericht op het versterken van je gevoel en je intuïtie, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
De komende maanden staan de volgende avonden gepland: donderdag 22 september – De grenskamer. Een avond over grensoverschrijdend gedrag. Hoe ga je hiermee om? Hoe geef jij je grenzen aan? En hoe maak je het bespreekbaar wanneer jij ergens getuige van bent? Dit soort vragen komen aan de orde.
Donderdag 13 oktober – De antwoordenkamer Een avond om je hart te laten spreken
Donderdag 24 november – De droomkamer Een avond over de wijsheid van de dromen in de nacht
Meer informatie is te vinden op de websites van Brenda en Mirjam:https://becompany.nl/be-events/
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter