Activiteiten
Culi Air, proeverij in het groen

Op zondagmiddag 11 september, van 15.00 tot 20.00 uur, vindt voor de eerste keer de proeverij Culi Air plaats. Sabrina van de Heuvel, fractievoorzitter van de VVD, zal de proeverij openen. De locatie voor de proeverij is Buitenplaats Molenwei, Stompwijkseweg 27.

Naast het genieten van de rust gaat Martijn van Puurvis u laten genieten van vis met een goed verhaal en zorgt Grillmaster Jurre van Weber voor vlees zoals vlees hoort te zijn. Daarnaast is Chantal van Rijn Culinair aanwezig met diverse groenten gerechten en zal Jolanda, van www.thee-tijd.nl , aanwezig zijn met diverse soorten thee. Drankenspeciaalzaak Peet zal de diverse gerechten begeleiden met passende wijnen. De proeverij zal muzikaal omlijst worden door 2CV Gypsy Jazz.

Culi Air is een project van enkele enthousiaste ondernemers uit het Leidschendam Centrum. Het doel van dit festival is, naast het gezellig samen zijn, de bezoekers kennis laten maken met de producten die zij verkopen. De bedoeling is dat het een jaarlijkse proeverij gaat worden. De kaartjes kosten € 25,00 per persoon maar daar krijgt u 15 muntjes voor die u kunt gebruiken voor de hapjes en de drankjes. Uiteraard kunt u op de dag zelf muntjes bijkopen. De kaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter