Nieuws
Hollands en Spaans in Kakafonie

Goossen Luytjes en John Paul Chacon zijn te gast in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet. Rond 12:30 uur maakt Goosen Luytjes zijn opwachting. Hij komt zijn nieuwe single ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’ laten horen; een song van Koos Alberts. Goossen: ,,Ik ken z’n zoon Dave. Bij ons thuis klinkt de muziek van Koos vaak uit de speakers. Ik heb een stille hoop dat deze plaat landelijk opgepakt wordt. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en moet eerlijk bekennen dat het tot nu toe mijn beste productie is. Dat komt waarschijnlijk ook door de zanglessen die ik ben gaan volgen.” John Paul Chacon komt rond 12.45 uur in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Vive’ laten horen; de Spaanse versie van de hitsingle ‘Leef!’ Dit heeft alles te maken met de Zuid-Amerikaanse roots van John Paul Chacon. Het nummer wordt goed ontvangen; het grote doel is om hiermee de Spaanse markt te veroveren. Maar het zou ook een hit mogen worden in Nederland.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter