Nieuws
Binckhorstbrug vanaf vandaag dicht

De Binckhorstbrug wordt opgeknapt. Voor het werk gaat de brug vanaf vandaag tot en met 23 september 2 dicht. Tijdens het werk wordt het autoverkeer omgeleid. Van 29 t/m 31 augustus en van 18 t/m 23 september kunnen ook fietsers en voetgangers niet over de brug. De omleidingen zijn aangegeven met gele borden. Den Haag in rijdt u vanaf de A12 richting Binckhorst: Regulusweg (S108) en dan via de Wegastraat en Supernovaweg naar de Binckhorst. Deze omleiding staat aangegeven met de letter K. Den Haag uit, vanaf de Binckhorst via de Supernovaweg, Wegastraat en Regulusweg (S108) en dan naar de A12 richting Utrecht. Deze omleiding staat aangegeven met de letter C. Doorgaand verkeer van en naar Rotterdam rijdt via de Rotterdamsebaan (S107). Verkeer van en naar Utrecht en Amsterdam rijdt via de Utrechtsebaan (A12). De Maanweg is bereikbaar. U moet wel keren op de Maanweg zelf. Keren op de kruising Maanweg / Binckhorstlaan is verboden. (foto gemeente Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter