Activiteiten
Opschoonmiddag Prinsenhof 17 september

Op zaterdag 17 september is het World Cleanup Day 2022. Vanuit de Bewoners Participatie Groep Prinsenhof (BPG Prinsenhof) wordt een opschoonmiddag georganiseerd. Tijdens deze wereldwijde opruimactie worden er in de gehele wereld schoonmaakacties gehouden en kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen aan een schonere wereld.

BPG Prinsenhof zoekt betrokken vrijwilligers die met elkaar in Prinsenhof hoogbouw en het park Prinsenhof het zwerfafval op willen ruimen. De opschoonmiddag start om 13:00 uur. Aan alles is gedacht. Kinderen die komen helpen ontvangen een goedgevulde goodybag en er is een informatietafel waar vragen gesteld kunnen worden over alles wat met afval te maken heeft. De middag wordt rond 15:00 uur afgesloten met een hapje en drankje.

Komt u ook meehelpen? Stuur een e-mail naar B.P.G.Prinsenhof@gmail.com en u ontvangt het volledige programma per mail.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter