Activiteiten
Vanaf 1 september: Velen kijken uit naar Tong Tong Fair
Op donderdag 1 september zal de Tong Tong Fair voor de 62e editie officieel worden geopend.  De Tong Tong Fair vindt dit jaar plaats tot en met 11 september. Het evenement dat voelt als ontdekkingsreis naar Zuidoost-Azië vindt traditiegetrouw plaats op het Haagse Malieveld.  Het volledige programma van de Tong Tong Fair is te vinden via: www.tongtongfair.nl

,,Na twee afgelaste edities vanwege corona zijn wij blij en opgelucht dat tijdens deze 62e editie Indische bezoekers van alle leeftijden en liefhebbers van de Zuidoost-Aziatische culturen elkaar weer kunnen ontmoeten”, aldus Siem Boon, directeur van Tong Tong Fair. ”

,,De ‘live’ ontmoetingen op de Tong Tong Fair geven een speciaal gevoel dat niet uit te leggen valt en niet online te vinden is. Ons lange bestaan voegt een historische dimensie toe; (achter)kleinkinderen volgen in de voetsporen van (over)grootouders. Ik vind het mooi om te zien dat jong van oud wil leren en vice versa. Mensen die dit jaar niet op vakantie gaan, kunnen alsnog op vakantie naar Zuidoost-Azië tijdens hun staycation in Den Haag: de Indische hoofdstad van de wereld. De ruime deelname van artiesten en standhouders uit Zuidoost-Azië, met name Indonesië, maakt de Tong Tong Fair uniek en ik hoop dat velen er net als ik weer naar uitkijken.”

De Tong Tong Fair is geworteld in de Indische hoofdstad van de wereld, Den Haag, en komt voort uit de Pasar Malam Tong-Tong/Besar. Het is een actuele mix van Oost en West en altijd in beweging. Door samenzijn en creativiteit blijft de Indische cultuur zich ontwikkelen. De Tong Tong Fair is een optelsom van een internationale beurs, een food event en een cultureel festival, georganiseerd in diverse themapaviljoens met podia.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter