Nieuws
Bakker Klink verrast met nieuwe Huf Saus-producten

Wanneer je samen wil werken met lokale ondernemers, kom je niet onder de Huf Saus uit. Met de slogan ‘Geen gel★l, lekker spul!’ maakte heel Nederland en België al kennis met de Huf Saus van Jeffrey Huf. Van deze markante bekende Hagenees met een rijk verleden, kan je ook niet anders dan een saus met pit verwachten. Een romige en volle smaak, met échte mayonaise, pinda en een mix van kruiden en specerijen met op het eind een heerlijk pittige nasmaak.

Lang hoefde Jeffrey en Max niet na te denken over een samenwerking. En het bleek al snel dat 1 rasechte Hagenese ondernemer in de bakkerij leuk is. Maar dat het met 2 pas een echt feestje wordt. Al snel stroomde het een na het andere idee op tafel. Maandenlang is er achter de schermen in de bakkerij geëxperimenteerd. Combinaties, bakprocessen en productkeuzes zijn uitgedacht en uitvoerig geproefd. Het resultaat presenteren ze met trots aan de klanten: Het Lekkerbekkerijtje en de Huffy’s. En daarmee mag Bakker Klink zich nu naast HOFleverancier ook HUFleverencier noemen.

Het Lekkerbekkerijtje is een bladerdeeg snack met kipragout, chilipepertjes en natuurlijk de Huf saus. De Huffy’s zijn stokbroden met pinda’s, sesamzaad en Huf Saus. Zet er een schaaltje van de Huf saus naast en het dipfestijn kan beginnen. De nieuw lekkernijen liggen vanaf 1 september in de winkels.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter