Activiteiten
Theater Ludens trapt af met Alex van Voorst

Theater Ludens trapt af met Alex van Voorst. Op zaterdag 10 september geeft Alex om 20.15 uur het openingsconcert van een nieuw seizoen. Aanvangstijd is 20.15 uur, kaartverkoop is alleen tijdens kassa openingstijden op woensdag en zaterdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. ‘La vie en route’ is de nieuwe cd van Alex van Voorst, Deze voorstelling wordt hij bijgestaan door diverse internationale muzikale vrienden.

Alex van Voorst is een 59 jarige fingerstyle gitarist. In 2002-2003 werd hij verkozen tot Beste gitarist van Nederland van het prestigieuze SENA Award. Alex van Voorst trok zichzelf overigens terug voor deze uitverkiezing (,,Je kunt gitaristen nooit vergelijken, het is geen sport”). Hij maakte tot nu toe 9 albums waaronder één met de Nederlandse gitaarlegende en Jan Akkerman en heeft 15 wereldtournees (veelal Azië) op zijn naam staan. Alex van Voorst heeft het podium gedeeld met diverse grootheden van de gitaar als: Jan Akkerman, Tommy Emmanuel, Richard Smith en het super talent uit Maleisië Melvyn Gnai.

‘La vie en route’ is een bijna 2 uur durende cd release en slechts een éénmalig concert in Nederland. In deze gitaarshow kunt u genieten (buiten de humoristische verhalen) van arrangementen van onder andere Queen, The Beatles, Creendence Clearwater Revival, Rod Stewart en natuurlijk eigen werk.

Ook komen er diverse special guests; wereldtoppers zijn pur sang .

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter