Nieuws
Alles mag weg uit de winkel van Aad de Leeuw

Aad de Leeuw moet er nog aan wennen. Sinds de sluiting van zijn bloemenzaak in de Herenstraat te Voorburg een feit is, loopt hij nog dagelijks in zijn winkel. Druk in de weer om alles te verzamelen wat achter is gebleven. Dat varieert van de mooiste vazen, tot aardewerk, woonaccessoires en rariteiten. ,,Vrijdag en zaterdag is het uitverkoop. Dan ben ik hier van tien tot vier en kan men kijken en bieden op alles wat er staat”, onthult de man, die nu zijn vertier zoekt op de jeu de boules baan op het Stationsplein. ,,Deze winkel heeft ruim een eeuw bestaan en er is hier nog volop geschiedenis te vinden. Maar natuurlijk ook moderne potterie. Laat de mensen gerust binnen komen. Onderhandelen mag.”

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter