Nieuws
Topambtenaar neemt tweede baan

Jacq Cornelissen, centrummanager kernwinkelgebieden Leidschendam-Voorburg, heeft er vanaf vandaag een tweede baan bij: centrummanager namens de samenwerkende binnenstadondernemers Gouda. Cornelissen is sinds mei 2015 in dienst bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hij is verantwoordelijk voor het wel en wee in het Damcentrum Leidschendam, Huygenskwartier Voorburg en Julianabaan Voorburg, en voor het goed houden van de relatie met de Mall. Vlietnieuws heeft het Raadhuis vragen gesteld over de toelaatbaarheid van de dubbelfunctie van Cornelissen en de gevolgen voor Leidschendam-Voorburg. Daarop kwam tot nu toe geen reactie. Overigens heeft de topambtenaar in augustus ook een eigen bedrijf opgericht: Cornelissen centrummanagement&advies. Dat is gezeteld in Houten bij Utrecht. (foto MKB-LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter