Activiteiten
De plannen voor Max/Westvliet
De mannen achter Max Health Club, Jacco Helmink en Niels Renes, hebben  hun handtekening onder de officiële papieren gezet. Ze zijn nu ook eigenaar van de familiesportschool Westvliet aan de Westvlietweg 55.  Westvliet wordt stapsgewijs een tweede Max Health Club. Onderaan dit bericht staat een link naar een filmpje waarin de toekomst gestalte krijgt.
De eerste vestiging aan de Klatteweg in Den Haag staat bekend om haar unieke karakter. Van gevarieerde groeps- en fitnesstrainingen tot aan luxe ontspanningsmogelijkheden. Van persoonlijke aandacht tot aan een vooropstaande familiesfeer waarbij ook de kleinsten zijn betrokken in de zwemschool. De judoschool met 400 kinderen die de tweede vestiging nu al bezit is hierop een goede aansluiting.
Het is het idee dat Max Health Club aan de Vliet een kopie wordt van het concept van de sportschool aan de Klatteweg. ,,Alleen wordt het nog groter en knappen we de huidige squashbanen op. De tennisbanen gaan eruit, omdat hier te weinig gebruik van werd gemaakt. Maar daar komt een groot zwembad voor in de plaats waar je baantjes kunt trekken”, legt Helmink uit.
Op de tweede vesting komt er ook wellness met Finse sauna, stoombad en infraroodlampen, een zwembad van vijfentwintig meter, horeca en een gratis kinderopvang. De mannen hopen na de zomer van 2023 dat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar tot die tijd is iedereen al welkom om te komen sporten.
Voor wie benieuwd is naar de plannen is hier een filmpje te zien: https://www.youtube.com/watch?v=O2Qp0jksexs
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter