Nieuws
Frequentie tramlijn 6 omlaag

HTM beperkt vanaf 10 oktober de frequentie van tram 6 die zijn begin- en eindpunt heeft in Leidschendam-Noord. Op werkdagen gaat de frequentie van 6 naar 5 keer per uur; op zaterdag overdag van 7 naar 6 keer per uur, en in de avond na 21.00 uur van 4 naar 3 keer per uur. Op zondag in de ochtend voor 10.00 uur en avond na 21.00 uur van 5 naar 4 keer per uur en overdag van 6 naar 5 keer per uur.

Redenen zijn het verwachte ziekteverzuim in het najaar en de uitstroom van personeel. Bovendien zorgen werkzaamheden in Den Haag-Centrum ervoor dat er meer trambestuurders nodig zijn. ‘Reizigers moeten erop kunnen rekenen dat trams en bussen van HTM volgens dienstregeling rijden. Om dat ook dit najaar betrouwbaar te blijven doen, past HTM haar dienstregeling aan’.

Ook tram 1, 12 en 34 gaan minder rijden. Tram 34 (RandstadRail Den Haag – Zoetermeer via Leidschendam-Voorburg) gaat minder vaak in de spitsuren rijden. Vertrektijden worden ook aangepast.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter