Nieuws
Fractievoorzitter door het stof

D66-fractievoorzitter Wouter Jorissen heeft ‘wijkvertegenwoordiger’ en fotograaf Ap de Heus excuses gemaakt nadat een interne D66-mail over een melding van Ap inzake rommel die op straat was aangetroffen, uitlekte. De Heus maakt regelmatig ‘afvalronden’ door de gemeente en rapporteert daar onder andere over naar gemeenteraadsleden. Zijn mail aan D66-gemeenteraadslid Lisa Vogelaar viel bij haar echter verkeerd: ‘Uhhh wat is dit? Wat moeten wij hier nou weer mee? Toch gewoon melding
maken bij de gemeente/Avalex?’ luidde haar reactie aan haar fractiegenoten. Die mail kwam echter ook bij Ap terecht. Die reageerde verbolgen: ‘Je kan zien dat ze heel weinig weet over de wijken in Voorburg wat er leeft. Dus voortaan maar geen mail sturen want ze weet niet wat ze er mee wil. Als ieder raadslid zich zo gedraagt dan schieten we er niets mee op’. Hierop klom Wouter Jorissen in de pen: ‘Ha Ap, ik zag een mailwisseling voorbij komen met Lisa. Ze heeft per ongeluk een mail naar fractieleden ook naar jou gestuurd. Ze vroeg als nieuw raadslid aan ons intern wat ze met jouw melding moest doen, met de vraag of wij er überhaupt iets mee kunnen of het kunnen melden bij Avalex. De toon was niet helemaal correct, en daar heb ik haar als fractievoorzitter ook op aangesproken. Mijn excuses, wij waarderen jouw meldingen en inzichten zeer, naast alle andere dingen die je als wijkvertegenwoordiger op je neemt. Groet Wouter’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com