Er is een mooie route uitgestippeld vanaf de oostelijke toerit bij de A4, hier wandelt u over de rijbaan de noordbuis in. Na ongeveer 250 meter steekt u door naar de zuidbuis van de tunnel, via een van de dwarsverbindingen. Via de zuidbuis loopt u terug naar het startpunt. Onderweg kunt u in het rustige wandeltempo alle details van de tunnel goed bekijken.

Voor een goede bereikbaarheid en een prettig bezoek aan de bouwplaats is aanmelden voor deze ervaring verplicht. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met extra informatie. De bevestiging is ook uw toegangsbewijs op 24 september. Neem deze digitaal of op papier mee bij uw bezoek. Hou er rekening mee dat het in verband met de veiligheid helaas niet mogelijk is om met een rolstoel, rollator of kinderwagen de bouwplaats te bezoeken.

In verband met de beperkte parkeergelegenheid is het aan te raden met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer te komen. Op de pagina wandeling door de Corbulotunnel vindt u meer informatie over de bereikbaarheid en de spelregels.