Nieuws
Klimaatburgemeester gezocht

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat zoekt een klimaatburgemeester voor Leidschendam-Voorbug. Dit als onderdeel van de Nationale Klimaatweek die van 31 oktober tot 6 november wordt gehouden.

‘Wat zijn klimaatburgemeesters? Een inspiratiebron voor de buurt, de vereniging of je collega’s. Als Klimaatburgemeester zet jij je actief in voor een duurzamer Nederland! Wil jij anderen inspireren om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te energie besparen? Wil jij actief bijdragen aan een groener Nederland? Druk op die knop en geef je nú op als de Klimaatburgemeester van jouw gemeente. We zetten de Klimaatburgemeesters tijdens de Nationale Klimaatweek graag in de spotlight om anderen te inspireren’. Aanmelden kan via https://nkw2022.nl/klimaatburgemeester/aanmelden

Het ministerie over de klimaatweek: ‘Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Dit is het moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Veel overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee en leven steeds duurzamer. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we van 31 oktober t/m 6 november 2022 de Nationale Klimaatweek’. Zie voor meer informatie https://nkw2022.nl/

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter