Activiteiten
Dames-bridgeclub start vandaag weer

Bridgeclub Redoublet start vandaag weer op (dinsdagmiddag 6 september) en heeft ruimte voor nieuwe leden. Redoublet is een dames bridgeclub, die wekelijks speelt in wijkgebouw Ons Tolhuis, de Horre 1 in Leidschendam-Zuid.

Zij spelen in verschillende lijnen zodat ieder op eigen niveau kan spelen. De competitie ronde bestaat uit zes zittingen gevolgd door promotie of degradatie. Ook zijn er verschillende middagen met een speciaal thema. Kortom gezellig en laagdrempelig voor iedereen die in clubverband wil bridgen. Kom gerust een keertje sfeer proeven vrijblijvend.

Heeft u interesse dan kunt u informatie inwinnen bij een van de bestuursleden. Het spel begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Voor mee info Mw. de Wit. 06 – 2487 4824, Mw. Tolido 06 – 1730 6956  of Mw. Evenblij 06 – 2110 8777.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter