Nieuws
Streekvervoer ligt plat

Het streekvervoer ligt vandaag plat. Het betreft de bussen van EBS lijn 45 Den Haag CS, Voorburg, Leidschendam en Leiden, Veolia lijn 46 Den Haag CS, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten en de Arriva buslijnen die via Voorburg lopen (busdiensten tussen Den Haag CS, Gouda, Waddinxveen en Capelle aan de IJssel). De bussen rijden niet door een staking  van het personeel. Dat eist meer loon en een verlaging van de werkdruk. Voor komende vrijdag hebben de vakbonden een staking bij de NS aangekondigd in het westen van het land. Nadere details ontbreken nog. Er werd al eerder in Zuid-Holland gestaakt door het NS-personeel. Een staking in Midden-Nederland legde het treinverkeer in heel Nederland gedurende een dag stil. Ook hier is de inzet meer loon en lagere werkdruk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter