Nieuws
Vernieuwing sportveld gaat vooralsnog niet door

De vernieuwing van het sportveld aan de Burgemeester Sweenslaan in Leidschendam gaat vooralsnog niet door. ‘We hebben gemerkt dat het vernieuwen van het sportveld bij buurtbewoners verschillende reacties oproept. Naast positieve reacties van onder andere Sport & Welzijn, hebben we ook minder positieve reacties ontvangen uit de buurt. We hebben bijvoorbeeld een petitie ontvangen van ruim 30 buurtbewoners. Zij geven aan niet blij te zijn met de vernieuwing. Daarom is er besloten om de vernieuwing van het sportveld vooralsnog niet uit te voeren’, aldus de gemeente. Binnenkort ontvangen buurtbewoners informatie over hoe we verder te gaan. ‘Het doel is om met alle betrokken partijen tot een goede oplossing te komen voor het sportveld’.

Het huidige sportveld heeft een natuurlijke grasmat. Die is in slechte staat waardoor het veld weinig wordt gebruikt. Het nieuwe sportveld zou een kunstgrasmat krijgen. Op het veld zouden twee doelen met basketbalkorven komen. Hierdoor werd het mogelijk om niet alleen te voetballen maar ook basketbal te spelen. Het project is een initiatief van het programma Sterk voor Noord in samenwerking met de gemeente. De nabijgelegen basisschool De Margriet zou het nieuwe veld voor hun lessen gaan gebruiken; Sport & Welzijn voor sportclinics en bewegingsworkshops. (illustratieve foto)

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter