Activiteiten
Open Dag bij Omroep West

Zaterdag 10 september is er van 11.00 tot 15. 00 uur een Open Dag bij Omroep West Heeft u altijd al eens binnen willen kijken? Zelf aan de desk van het TV West Nieuws willen zitten? Eindelijk eens uw favoriete presentator willen spreken of met hem of haar op de foto? Dat kan allemaal. Maar ook speciale kijkjes achter de schermen over onder meer: de presentatie van het TV West Nieuws; hoe de weersverwachting wordt gemaakt; hoe ze een nieuwsbericht maken; hoe de radionieuwslezers werken.
Maar het volgende staat ook op het programma: bingo met Johan Overdevest; popquiz met Melle Tuik; rondleidingen door het pand; op de foto met presentatoren; kinderactiviteiten (kleuren, spelletjes); presentatie Team West, in samenwerking met de politie. Het inschrijfformulier is te vinden op https://www.omroepwest.nl/opendag

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter