Nieuws
VVD wil informatie over plannen Park Arentsburgh

De VVD wil informatie van B&W over de plannen voor Park Arentsburgh daar waar het gaat over het zichtbaar maken van het Romeinse verleden; de stad Forum Hadriani.

‘Er bestaan naar verluidt vergevorderde plannen voor de bouw van een putfolly en andere elementen in Park Arentsburgh in Voorburg. Een grote groep bewoners heeft een zienswijze ingediend op deze plannen. De gemeenteraad echter is nooit geïnformeerd over deze plannen en gemeenteraadsleden hebben alleen via de media of persoonlijk contact met betrokkenen over de plannen gehoord’, zo stellen de gemeenteraadsleden Laurens van der Linden, Jack Voortman en Ole Heil.

Het trio heeft vragen aan B&W gesteld: ‘Kunt u de gemeenteraad informeren over de plannen? Wat is de betrokkenheid van de gemeente/het college in deze? Hoe ziet de besluitvorming eruit? Kunt u schetsen welke stappen er gezet zijn, door wie en welke stappen nog gaan komen? Op welke wijze zijn omwonenden betrokken bij de planvorming tot nu toe? Omwonenden hebben u een zienswijze gestuurd met wensen en bedenkingen. Kunt u deze beantwoorden en een afschrift hiervan aan de gemeenteraad sturen?’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter