Nieuws
Dromenlab staat zaterdag voor de HEMA

Voor wie het, na een eerdere melding op Vlietnieuws al vergeten was: De gemeente nodigt bewoners, winkeliers en bezoekers van winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg uit om morgen, zaterdag 10 september, hun dromen en ideeën over de toekomst van het gebied te delen in het DromenLab.

Het DromenLab is een initiatief van De Plekkenmakers en is een actieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Medewerkers van de Plekkenmakers staan met hun DromenLab vanaf 10:00 tot 16:00 uur op het Corbuloplein voor de HEMA in het winkelcentrum. Hier kunnen mensen hun dromen en ideeën over De Julianabaan delen. Het is ook mogelijk om online een enquête in te vullen.

De gemeente wil het huidige winkelcentrum De Julianabaan en omgeving klaar maken voor de toekomst. De openbare ruimte van het winkelgebied wordt aangepakt en aantrekkelijker gemaakt. Zo blijft er voldoende ruimte om prettig te wonen, te winkelen en elkaar te ontmoeten. Uitgangspunt is dat het gebied goed bereikbaar blijft voor de fietser, de voetganger en de automobilist. Fietsvoorzieningen worden verbeterd en er wordt onderzocht of een parkeergarage in het gebied mogelijk is. Daarnaast onderzoekt de gemeente of een bibliotheek, theater en mogelijk andere functies samen in een gebouw gehuisvest kunnen worden.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter