Nieuws
Minder parkeerplaatsen

Op het aan te leggen parkeerterrein achter de Venestraat in Leidschendam komen geen 70 doch 53 openbare parkeerplaatsen. Over een tweede parkeerdek, een suggestie van GBLV, wordt niet meer gesproken. Dat blijkt uit een brief van wethouder Bianca Bremer aan de gemeenteraad. Ze vraagt daarin aan de raad om een verklaring van geen bedenkingen af te geven voor de bouw van een flat op het parkeerterrein met vijftien appartementen verdeeld over drie etages. Onder het gebouw komen 27 parkeerplaatsen voor bewoners. De woningen vallen niet in de sociale sector. De ontwikkelaar moet daarom een boete betalen aan het sociaal vereveningsfonds. Het parkeerterrein  achter de Venestraat was bedoeld voor bezoekers van het Damcentrum die van de oostkant van de Vliet komen. Zo kon voorkomen worden dat zij de toch al drukke Sluisbrug gingen gebruiken. In de gemeenteraad is lang gestreden over de in- en uitgang van het parkeerterrein. Die komt nu via De Tol/Toevluchtpad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter