Nieuws
Muizen dwingen Jumbo in de Mall tot sluiting

De Jumbo vestiging in de Mall in Leidschendam is tijdelijk dicht. Dat heeft alles te maken met een muizenplaag. Omroep West meldt dat de winkel is gesloten op last van de Voedsel- en Warenautoriteit. (NVWA). Het is nog niet bekend wanneer de winkel weer open gaat.  ‘De Jumbo moet  de winkel  leeghalen, schoonmaken en spullen waar muizenurine in kan doordringen vernietigen’, vertelt de NVWA-woordvoerder aan West. ‘Ook moet worden gezocht naar spleten en kieren waardoor muizen binnenkomen. Deze moeten worden gedicht’.

De muizenplaag is een bekend probleem in de Mall of the Netherlands.’ Jumbo is op dit moment de enige onderneming in de Mall die de deuren moest sluiten. Een Jumbo-woordvoerder laat via Omroep West weten dat zij er alles aan zullen doen om het ongedierte de winkel uit te krijgen en te houden. ‘Ook blijft Jumbo met de Mall of the Netherlands in contact over dit probleem. Jumbo gaat er vanuit dat de Mall of the Netherlands haar verantwoordelijkheid neemt om dit probleem definitief te verhelpen voor alle ondernemers in het winkelcentrum’, voegt zij toe.
Enkele maanden geleden werd al eens een rat aangetroffen in een slabak van een Grieks restaurant in de Mall. (foto Jumbo)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter