Nieuws
Ook dit weekend afsluitingen Prins Clausplein

Ook dit weekend wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan het Prins Clausplein. Daarom zal het verkeer op de snelweg A12 vanuit Den Haag niet naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam kunnen rijden. Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De afsluiting duurt van vrijdag 21.00 tot maandag 05.00 uur. Dit is ook het geval in het reserveweekend (16 – 19 september 2022), dat wordt benut in het geval van ongunstige weeromstandigheden.

Omleidingen en adviesroutes wegverkeer: Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Amsterdam wordt omgeleid via de autoweg N14 richting Leidschendam. Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Rotterdam wordt omgeleid via de Rotterdamsebaan (S107) richting Knooppunt Ypenburg.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter